Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за някои функции

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси за някои функции

четох из темите някой неща схванах някой не.

1. при моята не иска нито да свали нито да вдигне стъклата от ключа както е показано в книжката. Не съм пробвал по метода с механичния ключ. Как мога да разбера има ли я или не тая екстра на моята каручка?

2. има ли начин като се заключат вратите , задните да могат да се отварят само отвън? имам дете, и скоро ще ми по-спокойно ако го може това.

3. някой да препоръчате за инсталиране на USB в жапката, моята е с обикновеното радио, дето дори МР3 няма.? и какви пари горе долу вървят.

благодаря
    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

2. Deadlock, но заключва всичките врати - с бързо двойно натискане на бутона за заключване на дистанционното.
    3. Yatour, xcarlink и т.н.
    ex - 147 16v multijet

Comment

по точка 1 се оправих, не съм го правил като хората, работи си както трябва. В книжката ми пише two clicks of LOCK with 2sec intervals а всъщност е клик 2сек и задържане.
      така е и за заключване и за отключване.

DEADLOCK не ми върши работа, понеже е за заключване на колата. на мен ми трябва заключване така , че детето да не отвори вратата отвътре в джижение или като съм спрял на светофар.

автоматичното прибиране на страничните огледала не ми работи, защото явно е счупен бутона и немога да го натисна. ще потърся из моргите да го сменим.

харесах си това LOUDLINK-MP3 PLEYAR-ALFA ROMEO, мерси, точно това което търсех.
      Last edited by voododoll; d.m.y г., 11:25.

Comment

DEADLOCK го няма при всички коли - явно си е било допълнителна екстра.

На задните врати се врътка една пластмасичка с ключа и спират да се отварят отвътре. Намира се под ключалката.

За USB Емо ти е отговорил. Оборудването с фабричната система с USB ще е не само скъпо но и огромна играчка.
        Attached Files
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

е аз уж гледах, в книжката, да му се невиди

мда намерих го супер, мерси много

за аудиото си харесах да, пишат че е с безплатен монтаж

иначе гледах за това голямото 2дин с навигацията което е но ми изглежда по голямо от сегашното а и двете ги водят 2дин а и е невероятно скъпо искат му по 800-1000лв от морги

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
            е аз уж гледах, в книжката, да му се невиди

мда намерих го супер, мерси много

за аудиото си харесах да, пишат че е с безплатен монтаж

иначе гледах за това голямото 2дин с навигацията което е но ми изглежда по голямо от сегашното а и двете ги водят 2дин а и е невероятно скъпо искат му по 800-1000лв от морги
            Ако ще даваш една торба пари, зарежи оригиналното, ето ти един много добър вариант:

http://olx.bg/navigatsiya-za-alfa-ro...2005-i58174898

Това е безбожно скъпо, но има подобни, които могат да се поръчат от братята китайци и идваха по около 600лв ако правилно си спомням. Даже вече има машинки, които работят под Андроид и си е жив таблет в колата със всички яки функции. Даже едно гледах - слаш му сим карта и пуска локален хот-спот в колата, както и си ползва нет спокойно.

Ще потърся тези къде ги бях гледал и ще ти пусна линка.

Comment

ето го модела, ама го бях гледал някъде където го продаваха на дребно... Но не мога да го намеря сега.

http://www.alibaba.com/product-detai...029016554.html

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                ето го модела, ама го бях гледал някъде където го продаваха на дребно... Но не мога да го намеря сега.

Братле изтекаха ми лигите по тая навигация.... чак ми иде да сикупя преди да съм си взел 159-ка
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

мани получавам душевен обрив от андроид

но засега несъм решил да се рездлям с такава сума пари. замомента ще мина на тва дето постнах по-нагоре има слот за SD карта, и за USB с потдръжка на iPhone, което засега ми е екстра

Comment

Аз си мисля по-скоро за това http://www.pioneer.eu/eur/products/a...40BT/page.html
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                      Аз си мисля по-скоро за това http://www.pioneer.eu/eur/products/a...40BT/page.html
                      към 700$ е някъде, из се замислям за догодина да си подарим с жена ми една. и да добавя един монитор на гърба на дясната седалка, та да пускам филмчета на детето докато се возим

Comment

Що не пробваш с Еонон. На МЛ-а съм с такова 1 DIN и всичко си има
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение

Акохго намериш къде се продава на дребно ще е супер...
                          Че в алибаба минималната поръчка е 50 бройки
                          Аз мога да поема 2, ама се съмнявам да се намерят още 48 за остатъка....
                          Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Може и 1 , чрез посредник.
                            Има обаче много мошеници там.
                            ex - 147 16v multijet

Comment

тц, фабричното не го махам засега, не ми се дават поводи да ми разбиват колата, за едното радио.

Comment

Working...
                              X